Golf på Hooks Herrgård


Sverige har gott om konferensanläggningar i absolut världsklass. Många tänker att dessa hör samman med de största städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Även ute i landet finns det riktigt fina anläggningar med gamla anor. Hook Herrgård är ett utmärkt exempel på en sådan konferensanläggning som nog inte gör någon besviken. Precis utanför Jönköping hittar du den här pärlan som sedan starten haft många nöjda gäster och planerar att ha det även i framtiden.

Hooks Herrgård är en bra konferensplats för dig som vill omgärdas av vacker natur och vistas i gamla klassiska byggnader.

Hooks Herrgård har fått mycket beröm för sin service. Det märks att de värdesätter just servicen och att de insett att det är något som kan vara skillnaden mellan en okej konferens och en jättebra sådan. Du kan till stor del själv styra upp konferensens upplägg. Personalen hjälper gärna till med de eventuella frågor du kan tänkas ha.

Hooks har kommit att bli favorittillhållet för många av Jönköpings företag. Kollar man på gästlistan kan man se att många kunder väljer att komma tillbaka för att hålla ytterligare konferenser. Det här är ytterligare ett tecken på hur viktigt det är att göra kunden nöjd.

Namnet Hooks Herrgård är hämtat från den intilliggande Hokasjön. Närheten till vattnet lägger till en dimension till hur vacker Herrgården och dess omgivningar är. Dessutom är det möjligt att ägna sig åt roliga vattenaktiviteter – något som är speciellt uppskattat under sommaren.

Konferenslokaler
Hooks Herrgård har stora lokaler som är perfekt utformade för konferenser. Storleken på lokalerna gör att även de allra största sällskapen utan problem kan få plats på Hooks. Man har satsat hårt på att lokalerna ska kännas ljusa och fräscha. Man har tydligt kunna se att det är viktigt med ljusa och fräscha lokaler för att deltagarna i ett möte ska orka hålla upp koncentrationen.

Själva konferensdelen av anläggning är väldigt modern och ny. Det innebär att du med Hooks Herrgård kan få en bra blandning av toppmodernt och gammalt klassiskt. Det är en blandning som uppenbarligen uppskattas av gästerna.

Den största lokalen rymmer hela 300 personer. Det är med andra ord få sällskap som inte lyckas få plats i Hooks största lokal som heter Rännet. Det är inte så många som vill ha en så pass stor lokal och då finns det självklart massvis av andra spännande alternativ.

Ett bra exempel är lokalen Logen som tar 120 personer vid biosittning och 75 vid skolsittning. En annan populär och ännu mindre sal är Expo där det ryms 40 personer med biosittning och 17 runt ett U-bord.

Du kan med andra ord vara säker på att det finns en lokal för just ditt ändamål. Alla lokaler är fullt utrustade med den teknik som brukar användas vid möten. Skulle något fattas hjälper personalen gärna till att ordna med det.

Boende
Precis som att det finns stora utrymmen för konferensdeltagare rymmer den här mysiga Herrgården oväntat många sovande gäster. Totalt finns det så många som 236 bäddar på den småländska herrgården och dessa bäddar återfinns i totalt 105 rum.

Hooks Herrgård erbjuder flera övernattningsalternativ. Det finns de lite billigare alternativen som riktar sig till dig som tycker det är viktigt att hålla nere kostnaderna. Samtidigt finns det även riktigt fina rum för dig som vill imponera med konferensen eller bara helt enkelt vill skämma bort gästerna.

Mat och dryck
En konferens utan riktigt god mat och dryck är en konferens som sannerligen saknar något. För kockarna och kökspersonalen på Hooks Herrgård är det viktigt med god mat. Kvaliteten på maten hamnar alltid först. Främst gör man detta genom att se till att använda sig av färska råvaror. Man använder sig dessutom helst av närodlat eftersom att det inte bara är bra för miljön och fungerar som ett stöd till de lokala bönderna – det smakar dessutom godare tycker man.

När det gäller dryck finns det gott om goda viner och andra flytande delikatesser. Det finns så klart också spännande alkoholfria alternativ att tillgå om det skulle falla någon mer i smaken.

Aktiviteter
Eftersom att anläggningen ligger alldeles intill den förträffligt vackra Hokasjön finns det gott om aktiviteter. På sommaren är det populärt att ta sig ett dopp i den härligt somriga Hokasjön. Det finns även en massa andra trevliga saker att göra på sjön – till och med vintertid! Varför inte ta med sig skridskorna i januari och ge sig ut på isen om tjockleken skulle tillåta det.

För den som gillar golf är Hooks Herrgård något av ett paradis. Precis i närheten av anläggningen finns det två stycken 18-hålsbanor.

En annan aktivitet som är populär är att laga mat tillsammans. Det finns massvis av andra teambuildingaktiviteter som passar perfekt vid till exempel en kick-off.

Kontaktuppgifter
Telefon: 0393-210 80
Email: [email protected]
Adress: Hooks Herrgård, 560 13 Hok
Hemsida: www.hooksherrgard.se