Våra golfupplevelser från fyra Svenska banor

Björklidens GK, norr om polcirkeln – Sveriges nordligaste bana och med en av Sveriges vackraste utsikter. Vi spelade här sommaren 2009 men familjen tyckte det var så fantastiskt så det blev även sommaren 2010. Vi hyrde en trevlig stuga i bra med läge med utsikt över Torneträsk – av Björklidens Fjällby.
En av våra allra bästa golfupplevelser.

Idre Fjällens GK – vald till Sveriges vackraste golfbana 2005.
Vi spelade här sommaren 2011 i samband med att vi hyrde en jättemysig stuga med äkta timmerväggar. Det var en privat stuga som administrerades via Idre Fjällens fjällby. Platsar också bland våra allra bästa golfupplevelser.

Visby GK – på plats 5 när Sveriges vackraste golfbanor valdes 2005. Jag och mina söner (20 resp. 16) spelade här sommaren 2010 i samband med att vi gjorde en resa till Gotland och hyrde ett hus i Tofta.

Frösöns GK tillkom nu 2012 när spelade där i samband med att vi hyrde ett riktigt mysigt gammalt 1700-tals torp smakfullt kompletterat med moderna standard.

Vi tar givetvis med även banan i Harstad Norge där vi dock hade lite otur. Greenkepern hade slutat och vintern hade detta år gått särskilt hårt åt banorna, samt fyller på med två banor i Spanien 10 mil från Malaga.
I Malaga spelade vi på två olika banor Baviara och Anoreta.

Alla har gett oss golfupplevelser utöver det vanliga.