Cruden Bay golfbana i Skottland

Varje år ger mitt arbete mig möjligheten att besöka många fantastiska golfbanor över hela världen. 2016 var ett fantastiskt år för att få spela på golfbanor som jag inte tidigare spelat på  från USA till Skottland och Marocko.

Donald Ross Course i Indiana
Pete Dye Course i Indiana
Panmure Golf i Skottland
Royal Aberdeen Golf Club i Skottland
Cruden Bay i Skottland
Mazagan Golf Club i Marocko
Royal Palm Golf Club i Marocko
Pechanga i Kalifornien

Det är några fantastiska golfbanor kan man lugnt säga och på några fantastiska platser. Så stora som alla är stod en bana ut och inte heller bara en liten bit. Skottlands Cruden Bay lämnade mig helt bedövad. Här är några pittoreska skäl till varför.

Golfen på Cruden Bay är strukturerad. Men den har en rolig och väldigt personlig också. Bara att ringa i klockan eller trycka på knappen på den elektriska posten för att låta gruppen bakom dig veta att det är okej att slå sitt utslag.

Jag är kär. Cruden Bay är en av de bästa banorna jag någonsin haft nöjet att uppleva.

Att tilldela Cruden Bay 2016 års bästa Golfbana-priset var en no-brainer och det var emot Golf Digest Top 100 USA-banor.

Jag kommer tillbaka så snart som möjligt. Vilken fantastisk golfbana, design, plats och staden Cruden Bay är också roligt.